Website

Biografieby PaulaUdondek

Veel mensen kennen mij als presentatrice van onder andere Get The Picture, Knoop In Je Zakdoek, Waku Waku en uit Wie Is De Mol. Minder mensen weten, dat ik naast mijn TV werkzaamheden, ook actrice, coach en ondernemer ben.

Met mijn eigen coachings bedrijf, PUC (PaulaUdondekCoaching) coach ik mensen met behulp van paarden.

Tevens ben ik ambassadrice van Hersenstichting Nederland en directeur/oprichter van Stichting Doerak*, waarmee ik sinds 2004 geregeld multimediale producties maak.

Ik ben te boeken als dagvoorzitter, debatleider of spreker, m.a.w als moderator ben ik veelzijdig inzetbaar.

Ik ben geboren op 15 februari 1967 als Paula Nkoyo Udondek, in Ebute Metta (Lagos, Nigeria). Na het VWO ben ik Theaterwetenschappen gaan studeren en korte tijd later doorgestroomd naar de Toneelschool Eindhoven. Na het acteren voor en bij diverse theatergezelschappen ben ik een periode trainingsactrice geweest. En rolde van het een in het ander: Als DJ bij de lokale, regionale en landelijke radio gewerkt. Voice-Over werk gedaan. Stem actrice geweest. TV Presentatrice prime-time op landelijke TV. Columnist voor AD Haagse Courant en bladen als het magazine van de Hersenstichting Nederland. Voor o.a. Toneelgroep DNA (De Nieuw Amsterdam) Komkommer en Kwel. Mijn korte film Dobli voor KRO jeugd, won in 2006 het Certificate of Excellence op het 23rd Chicago International Children’s Film Festival.

Niemand is ooit te oud om te leren. Volg je interesses en onderneem wat je inspireert. Geef je over aan het leven. Geniet van de rit!

top